miércoles, 27 de agosto de 2014

Per sempre

La paraula amor s'utilitza molt i jo diria que és la paraula que m'és agrada a tothom.Quan es pensa en amor es pensa en felicitat,comprensió, seguretat, carinyo,dedicació, benestar.. No obstant, l'amor  també és sacrifici i  la renuncia d'un mateix per a l'altre. Avui dia, pensem que l'amor és un sentiment,unes grans emocions que sentim vers una altre persona . Per creuren's que una persona ens estima, com ho sabem ? Volem estar segurs, tenir proves que ens estima sinò no ens ho creiem.Si ens ho diuen de paraula i amb petons però deprés no es preocupen o aguanten els nostres mals humors, canvis,mals dies només ens estimaran amb un si el davant.M'explico..T'estimo si canvies això, t'estimo sim'acompanyes a tal lloc,t'estimo si em deixes tranquil ara,etc així sempre estarem posant límtis.A tots ens agrada sentir-nos estimats per TOT el que som, hem sigut i serem...Una frase que podria resumit això seria:
 
Las personas fueron creadas para ser amadas.
Las cosas fueron creadas para ser usadas.
La razón por la que el mundo está en caos,
es porque las cosas están siendo amadas
y las personas están siendo usadas

Per tant, m'agradaria poder refrescar en aquest post què seria l'amor.L'amor més autèntic crec que és el que té un pare per el seu fill.El pare o la mare es desviu pel nen,és la seva felicitat; el cuida, el mima,s'interessa per tot el que fa i amb això ja és feliç perquè se l'estima més a que si mateix. L'amor és ple quan s'estima a l'altre més que a un mateix, és lògic, que després un es pugui sentir estimat de veritat,perquè li dóna TOT el que és i l'estima amb tot els entrabancs que hi puguin haver.Apostem per aquest amor!

Penso que la societat d'avui dia no sap del tot que és l'amor, el basa en uns sentiments i estat d'ànims que venen i s'en van.És passetger i per tant desapareix...No és en canvi fidel i per sempre!



No hay comentarios:

Publicar un comentario