lunes, 1 de septiembre de 2014

Quina passada

Aquest cap de setmana, he tingut la sort de poder remuntar un riu els pirineus aragonesos, quina passada! Seria poc poder descriure en aquest post tota la naturalesa que m'envoltava. En primer lloc, vam llogar un traje neopreno per poder remontar en millors condicions el riu. Vam fer una excursió d'uns 45 minuts on no hi va faltar el cansansi amb el neopreno posat i la calor. No obstant vaig aprendre una lliçó molt bona;com més et canses i aguantes el sacrifici més saboreges la victòria.Mai m'havia sabut tant bé l'aigua del riu després de fer aquell recorregut a ple sol!
Un cop arribaves abaix,t'endinsaves per les coves, per l'aigua cristalina que hi havia,pel soroll de l'aigüa de les cascades, pels capgrossos que t'acompanyaven mentre's nadaves, el reflex de l'aigua a les roques, les àguiles que volaven per sobre nostre... espectacular. No necessitaves música per passar- t'ho bé, només amb el silenci  de les muntanyes, el soroll de l'aigua i la companyia ja havies disfrutat 100% del dia.
Trobo que hem de ser contemplatius, trobar la felicitat en aquestes experiències i en l'observació de la natura.L'home connecta amb la natura, és on s'hi troba més a gust.Ho podem comprovar quan a l'agost es va de vacances al Pirienu o a l'hivern a esquiar; és un bon lloc per desconnectar.Els paissatges et porten ben lluny de la ciutat i dels sorolls...
Atrevim-nos a estar en silenci i trobar-nos a nosaltres mateixos en la natura!
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario